Vacature: ondernemende leerkracht

10 november 2019 0 Door initiatiefgroep

Oosterwoldschool Sofia is een kleinschalige particuliere school in de natuur van de vernieuwende wijk Almere Oosterwold. Wij staan voor gezondmakend en vernieuwend onderwijs geinspireerd door de antroposofie. In september 2017 zijn we gestart en inmiddels hebben we 11 leerlingen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar.
We zoeken per direct een

ondernemende leerkracht

Profiel
Je bent een echte pionier en ondernemen zit in je genen. Je bent in staat om de school verder vorm te geven en te laten groeien. Dit betekent dat je betrokken bent, ziet wat er moet gebeuren en ondersteuning vraagt waar nodig. Je hebt hart voor de authenticiteit van kinderen en bent bereid samen met de andere leerkrachten op een onderzoekende manier het onderwijs vorm te geven. Hierbij is de antroposofie een belangrijke inspiratiebron voor jou als mens en als leerkracht.

Je kunt op een zelfstandige en professionele wijze invulling geven aan je vak van leerkracht. Ook kun je in gesprek gaan met de ouders en samen met hen inhoud en vorm geven aan de school.

Wat we bieden
In deze tijd staat er veel druk op leerkrachten. Volle klassen, veel regels, verplichte methodes en weinig ruimte voor je eigen inbreng. Op de Oosterwoldschool Sofia doen we het radicaal anders. We zijn kleinschalig, hebben als leerkrachten veel vrijheid en zijn een unieke plek om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan deze vernieuwende school en je passie voor het onderwijs ten volle in uitvoering te brengen.
De omvang van je aanstelling en de hoogte van je vergoeding stellen we samen als leerkrachten vast. Mocht
de reisafstand een bezwaar zijn, binnen de bijzondere gemeenschap waar de school is gevestigd zijn kamers
te huur.Enthousiast geworden?
E-mail je motivatie, vergezeld van een cv naar info@oosterwoldschoolsofia.nl.
Heel graag reageren voor 27 december 2019.
Voor vragen en informatie kun je bellen met 06-26688577 of mailen naar bovenstaand e-mailadres.

Wil je ons helpen? Deel deze vacature!

Vertel het verder!