Renee

Ik ben Renee, 10 jaar geleden werd ik moeder. Ik werkte toen zelf als juf in het speciaal onderwijs en merkte steeds meer hoe het schoolsysteem invloed had op het welzijn van de kinderen, dat was niet waar ik achter stond.
Ik stopte met werken en we gingen op zoek naar andere vormen van onderwijs voor onze dochter. Omdat we in Oosterwold ons huis gingen bouwen kwamen we in contact met mensen die hier ook mee bezig waren. 

Er kwamen meer ouders bij en we vormden een fijne groep van ouders en leerkrachten en samen lukte het om in 2017 de school te starten. We begonnen met 5 kinderen in één yurt met 1 juf! Dat was een bijzondere tijd. 

Na een tijdje werd de school groter, kwamen er kinderen en leerkrachten bij en was er behoefte aan ondersteuning. Want voor de kinderen het onderwijs zelf vormgeven vraagt naast met de kinderen zijn in de klas veel (tijd) van de leerkrachten. Zo werd mijn rol in de school geboren. Naast de praktische zaken verzorgen zodat de leerkrachten het onderwijs kunnen bieden zoals zij willen, heb ik ook contact met nieuwe ouders en zorg ik voor de processen die nodig zijn dat alles fijn op elkaar afgestemd is.

Ik geniet hier enorm van en doe het met veel plezier en ik ben erg dankbaar dat deze school er is voor alle kinderen & juffen die hier willen zijn!

Renee